Nieuws

Word nu een vriend

today16 februari 2023 6775

Achtergrond
share close

Als vriend van HITZZ!! ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en evenementen georganiseerd door HITZZZ!!. Je krijgt voorrang op het bestellen van kaartjes voor onze evenementen en reizen. Daarbij krijg je ook nog eens 10% korting op een toegangsticket* voor onze evenementen of op artikelen besteld in onze toekomstige webshop.

Daarnaast krijg je na je aanmelding een persoonlijke videoboodschap van niemand minder dan Evert Baptist. Én kun je exclusief op dit platform de gepresenteerde programma’s van HITZZZ!! terugluisteren.

Uniek lidmaatschap

Steun met je unieke lidmaatschap dit te gekke radiostation in haar voortbestaan. Radio maken is duur, zeker omdat HITZZZ!! streeft naar een 100% reclamevrij weekend. 

Alles draait bij HITZZZ!! om jouw luistergenot! Samen met onze adverteerders staan we sterk en kunnen we er voor zorgen dat HITZZZ!! blijft voortbestaan en kan groeien, onder andere qua ontvangstgebied. Alle opbrengsten worden een-op-een geïnvesteerd in ons radiostation en daar profiteer jij als luisteraar dus direct van.

Aanmelden

Meld je hieronder direct aan als Vriend van HITZZZ!! Hartelijk dank!

Vrije gift? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Je vrije gift kun je overmaken op bankrekeningnummer: NL55 INGB 0666 1697 13 ten name van ‘Bert Vos Produkties Westerwolde’ te Emmen. Vermeld als betalingskenmerk ‘HITZZZ gift’. Super bedankt namens alle medewerkers en luisteraars van HITZZZ!!

Vragen over je lidmaatschap? Mail ons via: mail@hitzzz.nl en we helpen je graag verder.

*korting is geldig voor één persoon en is niet van toepassing op HITZZZ!! (muziek)reizen. Je lidmaatschap is persoonsgebonden en geldig voor één gezinslid. Ieder gezinslid dient zich apart aan te melden om in aanmerking te komen voor alle voordelen.

Geschreven dooradmin

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

GIGANT FM SAMEN MET SIMONE FM EN HITZZZ!! EN VOORTAAN OOK VIA FM

Volkszender Gigant FM gaat een joint venture aan met de radiozenders Simone FM en HITZZZ!!Gigant FM bestaat al ruim 16 jaar en was tot nu toe voornamelijk te beluisteren via de (digitale) zenderpakketten van o.a. Ziggo, Kabel Noord, T-Mobile en KPN en via DAB+ in Zuid- en Oost-Groningen.Door de samenwerking met het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! komt daar nu dus FM dekking bij en een uitbreiding van de […]

today14 november 2022 410

0%